Magunkról

Country

 

Csoportunk 2012. szeptember 8-án alakult meg egy lelkes baráti társaság tagjaiból.Mindannyian szeretjük a zenét, annak oldó hatásait, valamint azt a felszabadító érzést, ami akkor jön létre, mikor ritmusra mozog a test, lebontva határokat kerekes székek és járó lábak között.

Létünk célja többek között a társadalmi tudatformálás, a “fejek” akadálymentesítése, valamint azon eszmék iránti elkötelezettség, miszerint megmutathassuk a járó embereknek, a fogyatékossággal élőknek és nem utolsósorban saját magunknak hogy egy kerekes székes ember vagy csoport is képes művészi értéket teremteni.Tevékenységeinkkel csoportként és magánemberként egyaránt mintaként kívánunk szolgálni sérült és nem sérült embertársaink számára azon szemléletet erősítve, mely szerint egyenértékűek vagyunk. Emberi álmokkal és célokkal, melyekhez a kerekes szék korántsem akadály, sokkal inkább egy eszköz!

Számos sikert tudhatunk már magunkénak, melyek közül egyik legnagyobb büszkeségünk  a ParaSzupersztáron, (a fogyatékossággal élő embereknek rendezett tehetségkutató versenyen), a tánc kategóriában elért I. helyezésünk.Tánclépéseinket Bayer Judit,  többszörös nívódíjas koreográfusnak köszönhetjük.

„Tánc közben az lehetsz, ami csak akarsz lenni abban a pillanatban” /Dirty Dancing II./

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.