Háttércsapatunk

Kátainé Vera

 

A ParaDance Company jelmeztervezője és készítője vagyok. Plusz a csapat körüli technikai és segítői feladatokat végzem. 13 évnyi ilyen irányú tapasztalataimat egy másik tánccsoportnál szereztem, ahol szintén kerekes székes emberek speciális igényeit figyelembe véve kellett kialakítani a jelmezeket. Ezen a téren mindig is kreatív voltam: hallván a zenét és látván a mozdulatokat egy-egy készülő koreográfiánál, meglódul a fantáziám, és így születnek a jelmezötletek. Az ötletek kivitelezésénél kihívás számomra, hogy olyan megoldásokat alkalmazva készítsem el a különböző jelmezeket, hogy a számok közti néhány másodperces szünetben az egész csapat át tudjon öltözni. A siker nekem is ugyanakkora élményt ad, mint a táncosoknak, de ezt jobban élvezem a rivaldafényen kívül, a háttérben. A magánéletben szintén nagyon szeretem megélni azt, hogy a két kezem munkája által hozok létre valamit, legyen az akár egy cserép virág, egy veteményeskert vagy egy üveg gyümölcsdzsem.

 

Lukácsi Károly

Karesz

Kátai Virág párjaként kerültem kapcsolatba a tánccsoporttal 2015-ben. Elsősorban a technikai hátteret igyekszem biztosítani a próbákon és a fellépéseken, illetve bármilyen felmerülő probléma megoldásában segítem a csapatot. A tánc és a színpad csábításának nem tudtam ellenállni, így néhány koreográfiában magam is közreműködtem, és remélem, ez a jövőben folytatódni fog. Szabadidőmben szeretek a számítástechnikához kapcsolódó dolgokkal foglalkozni, de mivel érdeklődésem eléggé széleskörű, az aktív pihenés sem áll távol tőlem.

Kedvenc idézetem:

„Magunkon ítélkezni sokkal nehezebb, mint másokon. Ha sikerül helyesen ítélkezned saját magad fölött, az annak a jele, hogy valódi bölcs vagy.”/Antoine de Saint-Exupéry/

 

Molnár Béla

 

Bemutatkozó szöveg helyett beszéljenek az évek óta elkészült és jelenleg is elkészülő képei. Melyekkel megörökíti csapatunk egy-egy pillanatát.

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.